Gestió de xarxes socials

Hi ha empreses que prefereixen externalitzar la gestió dels canals socials i posar-los en mans d’equips professionals dedicats a aquesta àrea. Aquí és on nosaltres aixequem el braç: tenim la resposta a la teva pregunta.

Ens avorriríem si tots disposéssim del mateix coneixement. Per això, el nostre és un equip multidisciplinar: community managers, experts en màrqueting digital, dissenyadors gràfics, programadors web, redactors de contingut per a qualsevol espai online (blog, newsletter, anuncis publicitaris, pàgina web), experts en eines online, experts en social media, etc.; un equip preparat per dialogar amb el mercat en nom de les marques a qui representem, això sí, sempre amb un vincle permanent amb la marca per la què treballem.

Per tal de mesurar els resultats obtinguts redactem informes periòdics que entreguem al client. D’aquesta manera, encara que estiguis desconnectat del món digital, podràs entendre la feina que estem fent per la teva marca.

Xarxes socials, concursos en xarxa, blog corporatiu, newsletters, posicionament web o pàgines d’aterratge són algunes de les tasques que marques com Capitan Can, La Boscana, Ruta del Vi de Lleida, Grupo Cuevas, Lleida Convention Bureau, Supermercados Aquié, Tomóvil, Resquitx, Fotollum, Turisme de Lleida, Jordi Ribal, Sportlast, Europe Direct Lleida, Transambiental, K-9 Dog Academy, entre altres, ens confien.